26 04.2022

Wielki mecz Gortat Team vs Wojsko Polskie

Po dwóch latach przerwy spowodowanej pandemią korono wirusa, na parkiet łódzkiej Atlas Areny powraca wyczekiwany przez wielu fanów koszykówki mecz pomiędzy Gortat Team a Wojskiem Polskim. To coroczne wydarzenie , które zazwyczaj zamykało Marcin Gortat Camp, w tym roku będzie miało dodatkowy wydźwięk, spowodowany wojną u naszych wschodnich sąsiadów. Wszyscy doskonale widzimy co dzieje się u naszych ukraińskich braci i sióstr, dlatego decyzją sztabu fundacji Marcina Gortata MG13 tegoroczny dochód z biletów zostanie przekazany na pomoc Ukrainie. W związku z tym liczymy na wielkie, otwarte serca naszych fanów z całej Polski, którzy mamy nadzieję stawią się tłumnie na to wydarzenie i wypełnią halę po brzegi.

Jako organizatorzy jak zwykle możemy zapewnić, że będzie na kogo popatrzeć i kogo oklaskiwać bo tegoroczne nazwiska Gortat Team to jak zwykle najwyższa półka jeśli chodzi o aktorów, muzyków, sportowców czy ludzi show biznesu. Aby poczuć smak tego co nas czeka w tym roku możemy zdradzić, że naprzeciw Wojsku Polskiemu, wystąpi dwóch tytanów stand up’u: Rafał Pacześ i Łukasz „Lotek” Lodkowski! Obaj będą koszykarsko i duchowo wspomagani przez jedną z najlepszych trenerek fitness w Polsce, Ewę Chodakowską!

Gwarantujemy, że reszta nazwisk jest równie „gorąca” dlatego serdecznie zapraszamy wszystkich, nie tylko łodzian, do wzięcia udziału w tym wydarzeniu.

Przypominamy, że stan rywalizacji po ośmiu edycjach wynosi 4:4, więc emocji na pewno nie zabraknie.

Pamiętajmy!!!!

Cały dochód ze sprzedaży biletów zostanie przekazany na pomoc Ukrainie.
Musicie tam być!!!

16 CZERWCA (czwartek) łódzka Atlas Arena

• rozpoczęcie meczu godz. 18:00
  • rozpoczęcie wydarzenia godz. 17:00
  • rotwarcie bram areny godz. 16:00

Bilety do kupienia na  www.kupbilet.pl

Sponsor wydarzenia:

OFERTA SPECJALNA
limitowana liczba wyjątkowych miejsc

• oglądasz mecz bezpośrednio z parkietu, najbliżej zawodników
  • masz gwarancję niezwykłych przeżyć, szaleństwo emocji i najlepszy widok na boisko
  • sportowe emocje dzieją się najbliżej Ciebie a Ty wspierasz charytatywną działalność Fundacji MG13

Cena biletu 1000 zł (Super VIP), 600 zł lub 400 zł (bilety VIP).