Marcin Gortat Camp

Wszystkie dzieci niepełnosprawne ruchowo zachęcamy do wzięcia udziału w Marcin Gortat Camp 2018. Camp zorganizowany będzie dla 80 dzieci z całej Polski, w wieku 9-18 lat z niepełnosprawnością ruchową. Ideą treningu jest zachęcenie do aktywności fizycznej i wspólnej integracji dzieci niepełnosprawnych.

Podczas dwugodzinnego treningu dzieci będą miały okazję poćwiczyć z Marcinem Gortatem oraz zaproszonymi zawodnikami Reprezentacji Polski w koszykówce na wózkach.

Dzieci, które chcą wziąć udział w Campie zostaną wyłonione w konkursie, polegającym na dokończeniu zdania „Chcę trenować z Marcinem, bo…”. Zakwalifikują się te osoby, których odpowiedzi Marcin Gortat uzna za najciekawsze.

W treningu mogą uczestniczyć dzieci urodzone między 1 stycznia 2000 a 31 grudnia 2009 roku. (9-18 lat)

Przyjmowanie zgłoszeń: 01.06.2018– 14.06.2018 do g.23.59

Wyniki: 18 czerwca 2018 (zakwalifikowani uczestnicy otrzymają potwierdzenia mailem). Do potwierdzenia załączony zostanie formularz zgody, który należy podpisać przez rodziców bądź opiekunów prawnych.

Ważne informacje:

• Ilość miejsc ograniczona
  • Wstęp wolny dla opiekunów; do szatni z dzieckiem wstęp możliwy z jednym opiekunem, pozostałych gości zapraszamy na trybuny
  • Wymagane zaświadczenie od lekarza o braku przeciwwskazań do wysiłku fizycznego
  • Każde dziecko otrzyma koszulkę treningową, piłkę oraz zestaw upominków od Fundacji MG13
  • Udział w treningu nieodpłatny. Gwarantujemy dużo sportowych emocji i niezapomniane wrażenia.