Marcin Gortat Camp Edycja 2019

Łódź po raz trzeci będzie miastem finałowym Campów, natomiast z serią naszych treningów odwiedzimy cztery polskie miasta.

W każdym z nich tradycyjnie zaplanowaliśmy kilkugodzinny trening dla młodych adeptów koszykówki w wieku 9-13 lat oraz Jr. NBA Clinic dla nastolatków grających już w koszykówkę w wieku 14-17 lat. Każdy Camp dla dzieci 9-13 lat zakończy się wyborem dwóch MVP (dziewczynka oraz chłopiec), którzy wystąpią w przerwie meczu Gortat Team vs Wojsko Polskie w Łodzi, w konkursie umiejętności Skills Challenge. Jego zwycięzca odwiedzi Marcina w USA i będzie mógł zobaczyć na żywo mecz NBA!

W tym roku zaplanowano także jeden Camp dla dzieci niepełnosprawnych ruchowo, który odbędzie się w Łodzi i weźmie w nim udział ok. 60 dzieci z całej Polski.

Szczegółowy harmonogram Campów przedstawia się następująco:

• Rumia – 22.06.2019
  • Warszawa - 24.06.2019
  • Karpacz - 27.06.2019
  • Łódź - 29.06.2019
  • Łódź (camp dla dzieci niepełnosprawnych ) – 30.06.2019
  • Łódź – Finał mecz Gortat Team vs Wojsko Polskie – 13.07.2019

Zapisy na Marcin Gortat Camp 2019 przyjmujemy w dniach 17 – 30 maja, a uczestnictwo w nich jest bezpłatne. Wyniki zostaną ogłoszone 1 czerwca, na specjalne życzenie Marcina, który w ten sposób pragnie uszczęśliwić sporą grupę dzieci!
Zapraszamy!

Bilety na mecz Gortat Team vs Wojsko Polskie dostępne na: