Mecz Gortat Team vs Wojsko Polskie 2019

13 lipca 2019 r., godz. 18.00, ATLAS ARENA ŁÓDŹ
Rozpoczęcie wydarzenia: 17:00
Otwarcie bram areny: 16:00

W sobotę, 13 lipca 2019 o godz. 18:00, w łódzkiej Atlas Arenie, odbędzie się ósmy w historii mecz koszykówki GORTAT TEAM vs WOJSKO POLSKIE.

Marcin Gortat znów na koszykarskim parkiecie, spróbuje poprowadzić swoją drużynę do zwycięstwa! Tradycyjnie jak co roku, zaraz po zakończeniu Marcin Gortat Camp odbędzie się ósmy w historii mecz koszykówki GORTAT TEAM vs WOJSKO POLSKIE. To jedyna w roku szansa, aby zobaczyć na żywo, w Polsce na parkiecie Marcina Gortata i jego wyjątkowych gości.

Gortat Team to drużyna składająca się z gwiazd sportu, muzyki i filmu, które pod wodzą Marcina, walczą na boisku z zespołem żołnierzy Wojska Polskiego. Dotychczas u boku Marcina Gortata stanęli m.in: Krzysztof „Jankes” Jankowski, Łukasz Fabiański, Łukasz Piszczek, Jerzy Dudek, Sebastian Karpiel-Bułecka, Maciej Musiał, Mariusz Wlazły, Piotr Gruszka, Damian Janikowski, Agnieszka i Ula Radwańskie, Karol Bielecki, Dawid Podsiadło, Konrad Bukowiecki, Paweł Fajdek, Anna Lewandowska, Kabaret "Ani Mru Mru", Kabaret „Neonówka”, Piotr „Izak” Skowyrski, Tatiana Okupnik, Borys Szyc, Piotr Stramowski, Julia Wieniawa, Joanna Liszowska i wiele innych.

Marcin Gortat zapewnia, że w tym roku jego drużyna będzie równie imponująca!

Obecny stan rywalizacji to 4:3 dla drużyny Marcina Gortata. Przyjdź i sam zobacz kto będzie tryumfował w meczu numer 8!

Finał Marcin Gortat Camp, który odbędzie się w sobotę, 13 lipca 2019 o godz. 18:00, w łódzkiej Atlas Arenie, to wielkie święto koszykówki ale przede wszystkim okazja do wyśmienitej zabawy dla całych rodzin.

Cały dochód ze sprzedaży biletów przeznaczony zostanie na cele statutowe Fundacji Marcina Gortata MG13 "Mierz Wysoko".

Bilety dostępne od 01.05.2019 r. na KUPBILET.PL