Mecz Gortat Team vs Wojsko Polskie 2022

16 czerwca 2022 r., godz. 18.00, ATLAS ARENA ŁÓDŹ
Rozpoczęcie wydarzenia: 17:00
Otwarcie bram areny: 16:00

W czwartek, 16 czerwca 2022 o godz. 18:00, w łódzkiej Atlas Arenie, odbędzie się dziewiąty w historii mecz koszykówki GORTAT TEAM vs WOJSKO POLSKIE.

Po dwóch latach przerwy spowodowanej pandemią koronowirusa, na parkiet łódzkiej Atlas Areny powraca wyczekiwany przez wielu fanów koszykówki mecz pomiędzy Gortat Team a Wojskiem Polskim. To coroczne wydarzenie, które zazwyczaj zamykało Marcin Gortat Camp, w tym roku będzie miało dodatkowy wydźwięk, spowodowany wojną u naszych wschodnich sąsiadów. Wszyscy doskonale widzimy co dzieje się u naszych ukraińskich braci i sióstr, dlatego decyzją fundacji Marcina Gortata MG13 tegoroczny dochód z biletów zostanie przekazany na pomoc Ukrainie.

Jako organizatorzy jak zwykle możemy zapewnić, że będzie na kogo popatrzeć i kogo oklaskiwać bo tegoroczne nazwiska Gortat Team to jak zwykle najwyższa półka jeśli chodzi o aktorów, muzyków, sportowców czy ludzi show biznesu. Aby poczuć smak tego co nas czeka w tym roku możemy zdradzić, że naprzeciw Wojsku Polskiemu, wystąpi dwóch tytanów stand up’u: Rafał Pacześ i Łukasz „Lotek” Lodkowski! Obaj będą koszykarsko i duchowo wspomagani przez jedną z najlepszych trenerek fitness w Polsce, Ewę Chodakowską!

Przypominamy, że stan rywalizacji po ośmiu edycjach wynosi 4:4, więc emocji na pewno nie zabraknie.

Cały dochód ze sprzedaży biletów zostanie przekazany na pomoc Ukrainie.

Bilety dostępne od 25.04.2022 r. na KUPBILET.PL