Mecz Gortat Team vs Wojsko Polskie

21 lipca 2018 r., godz. 15.00, ATLAS ARENA ŁÓDŹ

Otwarcie bram areny od 13.00. Od 12.00 trwa także otwarty piknik Wojska Polskiego bezpośrednio pod ATLAS Areną.

W sobotę, 21 lipca 2018 o godz. 15:00, w łódzkiej Atlas Arenie, odbędzie się siódmy w historii mecz koszykówki GORTAT TEAM vs WOJSKO POLSKIE.

Gortat Team to drużyna, w której skład wchodzą gwiazdy i pod wodzą jedynego polskiego koszykarza występującego w lidze NBA walczą na koszykarskim parkiecie z drużyną składająca się z żołnierzy Wojska Polskiego. Dotychczas u boku Marcina Gortata stanęli m.in: Ewa Farna, Łukasz Fabiański, Maciej Musiał, Mariusz Wlazły, Piotr Gruszka, Agnieszka Więdłocha, Ula Radwańska, Agnieszka Szulim, Dawid Podsiadło, Łukasz Piszczek, Anna Lewandowska, Kabaret "Ani Mru Mru", Tatiana Okupnik, Borys Szyc, Piotr Stramowski i wiele innych. Marcin Gortat gwarantuje, że w tym roku jego drużyna będzie równie imponująca!

Obecny stan rywalizacji to 4:2 dla drużyny Marcina Gortata. Przyjdź i sam zobacz kto będzie tryumfował w meczu numer 7!

Finał Marcin Gortat Camp to wielkie święto koszykówki oraz okazja do wyśmienitej zabawy dla całych rodzin. To jedyna w roku szansa, aby zobaczyć na żywo w Polsce na parkiecie Marcina Gortata.

Cały dochód ze sprzedaży biletów przeznaczony zostanie na cele statutowe Fundacji Marcina Gortata MG13 "Mierz Wysoko".